Staffing Solutions voor de Digitale Wereld

De leidende intermediair voor professionals in ICT en Digitale Transformatie. Sinds 1997 stevig geworteld in de ICT-wereld.

Hinttech Staffing organiseert regelmatig yournextproject bijeenkomsten waarin we interessante projecten in de spotlights zetten zodat je je beter kan orienteren op je vervolgopdrachten. We kijken voor jou verder dan de dagelijkse aanvragen. Er zijn gemiddeld 80 projecten bij ons actief waarbij elk project weer zijn eigen dynamiek en uitdagingen heeft.

We geven je graag meer informatie over de achtergrond en de teamdynamiek waarbij je al voor het einde van je huidige project je voorkeuren kunt aangeven in welke projecten je straks het beste tot je recht gaat komen. Wil je meer informatie kom dan naar de yournextproject bijeenkomsten of neem direct contact met ons op.

Project Europaloket

  • ICTU
  • Den Haag
  • 25-05-2023
  • Meerdere functies
  • Marktconform

In Europees verband wordt al enkele jaren gewerkt aan het Slimme Grenzen pakket. Het doel hiervan is het bestrijden van illegale immigratie, vergroten van de veiligheid binnen het Schengengebied en het faciliteren van het grensproces.

Hiertoe worden er nieuwe Europese voorzieningen geïntroduceerd zoals een EU in- en uitreissysteem (EES), een EU-informatie- en reisautorisatiesysteem (ETIAS) en het Interoperabiliteitssysteem (IO). Bovendien worden bestaande voorzieningen herzien zoals het Visum Informatie Systeem (VIS), Eurodac en het Schengen Informatie Systeem (SIS).

Het project Europaloket realiseert een ketenvoorziening die partijen in de migratieketen effici├źnt laat communiceren met deze Europese voorzieningen. Waarbij in eerste instantie de nadruk ligt op de communicatie met EES en SIS.

ICTU is gevraagd om de realisatie van het project Europaloket op zich te nemen. Ben jij de professional die wij zoeken voor dit uitdagende project van ICTU? Kom naar ons volgende Meet Your Next Project Event op 25 mei om 13:00 uur op ons hoofdkantoor in Den Haag.

DevOps Engineer 25-05-2023 Den Haag Marktconform
Functioneel Ontwerper 25-05-2023 Den Haag Marktconform
Java Developer 25-05-2023 Den Haag Marktconform
Testautomation Engineer 25-05-2023 Den Haag Marktconform
Ontwerper 25-05-2023 Den Haag Marktconform

Meer lezen over eerdere edities van onze Meet Your Next Project Events?
16 januari 2023: Verslag Meet Your Next Project over Scaling Agile en Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport
22 februari 2023: Verslag Meet Your Next Project over Code Reviews en ICTU
25 mei 2023: Verslag Meet Your Next Project over Java Gems en ICTU