Staffing Solutions voor de Digitale Wereld

De leidende intermediair voor professionals in ICT en Digitale Transformatie. Sinds 1997 stevig geworteld in de ICT-wereld.

Arjen en Geert trappen het jaar af met de presentatie Scaling Agile. Beide gastsprekers gelden als zeer ervaren en deskundige professionals. Arjen is scrum coach bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport en Geert agile-ontwerper bij de Belastingdienst. Zij nemen de aanwezige professionals in de wereld van agile. Na de pauze gaat Arjen in het kader van Meet Your Next Project in op het project en team achter DUS-I.   

DUS-I is het subsidieplatform van de Dienst Uitvoeringen Subsidies waar instellingen subsidies, tegemoetkomingen en specifieke uitkeringen aanvragen. Deze dienst voert regelingen uit voor de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Voor de presentatie van Arjen en Geert zijn 65 zelfstandige professionals naar het hoofdkantoor van HintTech in Den Haag gekomen. “Een mooie opkomst,” vindt Okke van Meerwijk, resourcemanager bij HintTech. “Meet Your Next Project is voor ons een belangrijk instrument om projecten en passende kandidaten te matchen.”

Ook een Meet Your Next Project Event bijwonen? Schrijf je nu in voor de volgende editie en maak kennis met jouw project.