Staffing Solutions voor de Digitale Wereld

De leidende intermediair voor professionals in ICT en Digitale Transformatie. Sinds 1997 stevig geworteld in de ICT-wereld.

In het kader van het Meet Your Next Project Event besprak Hinse, lead developer en software engineer, de laatste ontwikkelingen in zijn vak en de meest aansprekende projecten bij zijn huidige opdrachtgever ICTU. De presentatie Er is meer nodig dan alleen LGTM om een ​​goede codebeoordeling uit te voeren was een voorproefje van de presentatie die hij op 22 maart geeft op Javaland in het Duitse Brühl.

“Velen van ons doen dagelijks codereviews (ook wel pull-aanvragen genoemd),” hield Hinse zijn publiek voor. Zijn publiek die middag bestaat vooral uit zelfstandige developers en software engineers die naar het hoofdkantoor van HintTech in Den Haag afgekomen. “Het vragen om een codebeoordeling en het krijgen van de feedback kan ongemakkelijke gevoelens veroorzaken,” stelt Hinse. Hij bespreekt de best practices en do’s en don’ts als het om codebeoordelingen gaat. “Hoe halen we het meeste uit onze codebeoordelingen?”
Na de pauze presenteert Hinse de projecten van zijn opdrachtgever ICTU waar hij momenteel aan meewerkt. Ter Schuur gaat daarbij in op het project BSNk dat de voorzieningen BSNk-PP (polymorfe pseudoniemen) realiseert en het Centraal Fraude- en Misbruikbestrijdingssysteem (CMB). Beide voorzieningen maken deel uit van de Randvoorwaardelijke Toegangservices (RTS), een stelsel om inloggen door burgers en bedrijven in het publieke domein mogelijk te maken.
Okke van Meerwijk, resourcemanager bij HintTech, noemt de middag “een geslaagde kennismaking.” Hij heeft veel potentiële kandidaten gesproken en die waren enthousiast.  “Afgaand op de reacties uit de enquête die we rond lieten gaan, waarderen de professionals deze vakinhoudelijke sessies en projectpresentaties enorm.”

Ook een Meet Your Next Project Event bijwonen? Schrijf je nu in voor de volgende editie en maak kennis met jouw project.