Staffing Solutions voor de Digitale Wereld

De leidende intermediair voor professionals in ICT en Digitale Transformatie. Sinds 1997 stevig geworteld in de ICT-wereld.

Hinttech Staffing is de leidende intermediair voor professionals in ICT en Digitale Transformatie. Werken met en via ons betekent korte lijnen, een vast aanspreekpunt, vakkundige mensen, duidelijkheid en transparante communicatie. Wij bieden uitdagende opdrachten bij diverse innovatieve en internationale opdrachtgevers.

We werken voor profit- en voor nonprofit-organisaties. De perfecte match realiseren tussen de professionals en de opdrachtgevers: dát is waar we voor staan. Deze match realiseren we door zowel de professional als de klant door-en-door te leren kennen. Niet alleen hun vakgebied, maar ook hun behoeftes en drijfveren.

Bij ons zijn er geen geheimen over de opdrachtgever achter aanvragen, je weet direct bij wie je solliciteert. Tevens houden wij niet van ketenvorming en dus doen we dat niet. Wij streven naar kwaliteit en willen deze niet in de weg staan door te hoge marges.

Meer weten over ons beleid en hoe wij de kwaliteit van onze dienstverlening borgen? Stuur ons een email via staffing@hinttech.com en vraag onze beleidsverklaring op.

Hinttech Staffing. Staffing Solutions voor de Digitale Wereld.