Staffing Solutions voor de Digitale Wereld

De leidende intermediair voor professionals in ICT en Digitale Transformatie. Sinds 1997 stevig geworteld in de ICT-wereld.


Nieuwsbericht, Den Haag 1juli 2024.

ICTU heeft HintTech Staffing voor de vijfde keer op rij geselecteerd als voorkeursleverancier voor de tijdelijke inhuur van ICT-professionals. ICTU is een onafhankelijke advies- en projectenorganisatie binnen de Rijksoverheid, met als missie “samenwerken aan een betere digitale overheid”.

16 Jaar voorkeursleverancier
HintTech Staffing behoort sinds 2008 tot de voorkeursleveranciers die ICTU van kwalitatief hoogwaardige en schaarse ICT-professionals voorzien. “We werken nu 16 jaar met ICTU samen en kennen ICTU als geen andere organisatie,” zegt Richard Jansen, algemeen directeur van HintTech Staffing. Hij is er trots op dat HintTech wederom is geselecteerd. “De Rijksoverheid staat ook de komende jaren voor tal van uitdagingen. ICTU speelt als onafhankelijke advies- en projectenorganisatie een sleutelrol in het succesvol adresseren van deze uitdagingen. Met onze persoonlijke aanpak, gericht op zowel kandidaten als opdrachtgever ICTU, gaan we ons ook de komende 4 jaar inzetten om voor ICTU de beste ICT-professionals uit de markt te halen.”

Betere digitale overheid
ICTU is een onafhankelijke advies- en projectenorganisatie binnen de overheid. ICTU helpt overheidsorganisaties met uiteenlopende uitdagingen rondom digitalisering. Dat doet ICTU met oog voor de balans tussen techniek en gebruik, tussen innovatie en werkbare oplossingen. Zodat burgers en bedrijven zaken die ze doen met de overheid veilig en makkelijk digitaal kunnen afhandelen. Zo werken we samen aan een betere digitale overheid.

Nieuwe raampartijen voor tijdelijke inhuur ICTU
“ICTU werkt in haar opdrachten samen met externe professionals uit een flexibele schil. Deze zetten we exclusief uit bij onze Raampartijen.” Per 1 juli 2024 gaan nieuwe raamovereenkomsten in voor de tijdelijke inhuur van externe professionals. De nieuwe raamovereenkomsten zijn nodig in verband met het aflopen van de daarvoor geldende wettelijke termijnen. Voor zowel perceel 1 (IT-development) als perceel 2 (Consultancy en projectmanagement) zijn dat de volgende vier nieuwe raampartijen (in willekeurige volgorde):

  • FlexValue
  • HintTech
  • Circle8
  • Hero Interim Professionals

Schrijf je hier in voor de uitdagende opdrachten bij ICTU

Raamcontractanten ICTU ondertekenen de overeenkomst.
Raamcontractanten ICTU ondertekenen de overeenkomst. Tweede van links: Richard Jansen (HintTech).