Staffing Solutions voor de Digitale Wereld

De leidende intermediair voor professionals in ICT en Digitale Transformatie. Sinds 1997 stevig geworteld in de ICT-wereld.

 


Nieuwsbericht, Den Haag 4 juni 2019.

Op 3 juni 2019 vond de ondertekening plaats van de nieuwe ICTU raamovereenkomsten voor de tijdelijke inhuur van externe resources. Betrokken partijen die in deze nieuwe overeenkomsten deelnemen zijn Hinttech, Myler en Between.

Nieuwe raamovereenkomst voor inhuur extern personeel ICTU
De raamovereenkomsten betreffen de inhuur van extern personeel voor een periode van twee jaar met de mogelijkheid van verlenging van twee keer een jaar. De raamovereenkomsten vervangen de huidige raamovereenkomsten.

De uitvraag voor deze raamovereenkomsten vond zoals gebruikelijk plaats via publicatie van de Europese aanbesteding op TenderNed op 21 november 2018.

André Regtop, algemeen directeur van ICTU:
“Voor onze projecten is het essentieel dat we gebruik kunnen maken van een flexibele schil van experts die hun kennis en ervaring bijdragen op de gebieden waar we dat nodig hebben. Ik heb er alle vertrouwen in dat we ook met deze nieuwe raamovereenkomsten hierin kunnen voorzien.”

Vele mogelijkheden bij ICTU voor ZZP-ers, MKB en Grootzakelijk.
Met de gekozen constructie maakt ICTU het mogelijk voor extern personeel uit alle segmenten van de markt – van grotere marktpartijen tot zzp-ers – om mee te werken aan maatschappelijk relevante projecten bij ICTU.

Ga ook jij aan de slag op uitdagende projecten bij ICTU?
ICTU is sterk aan het groeien en biedt een verscheidenheid aan uitdagende projecten. ICTU heeft daarbij behoefte aan vele functies als Java ontwikkelaar, Projectleider, Tester, Communicatie expert, Secretaris, Communicatieadviseur etc. Schrijf je daarom hier in op de aanvragen van ICTU. Bekijk ook meteen hier de actuele aanvragen en start snel op een van de projecten.

Schrijf je hier in voor de uitdagende opdrachten bij ICTU