Front-end Developer

  • Belastingdienst
  • Apeldoorn
  • 40 uur per week
  • Onbekend
  • Onbekend - 31 december 2017
  • 1 september 2017

Functieomschrijving

finadm@hinttech.com

Profiel

IV-accent

IV-accent, het nieuwe en innovatieve organisatieonderdeel van de Belastingdienst heeft de ambitie om op een snelle en wendbare manier nieuwe ondersteuning voor de primaire processen van de Belastingdienst te realiseren. Daarom hebben we ontzettend veel te bieden; een nieuwe omgeving en alle mogelijkheden om ruimte en verantwoordelijkheid te nemen voor innovatie, ontwikkeling, acceptatie, test, productie en beheer en exploitatie van informatievoorzieningen!

Naast de specifieke expertise binnen de verschillende onderdelen binnen IV-accent is er een aantal houdings- en gedragsaspecten die wij belangrijk vinden. De werkomgeving kenmerkt zich door zaken als wendbaarheid, snelheid en resultaatgerichtheid en daarmee dus ook onzekerheid, verandersnelheid en adaptiviteit.

 

Je acteert op pro-actieve wijze en toont eigenaarschap in deze snel veranderende omgeving. Ten gunste van (de snelheid van) het voortbrengingsproces ben je in staat om de grenzen van de zorgvuldigheid op te zoeken en efficiency in voorkomende gevallen ondergeschikt laten zijn aan effectiviteit.

De te behalen resultaten stem je in veel gevallen rechtstreeks af met de afnemer. Dit vraagt ook het nodige van je communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. Hierom zoeken wij mensen die juist goed tot hun recht komen in een dergelijke omgeving. Mensen die voor resultaat gaan, niet bang zijn om fouten te maken, en hiervan leren. Mensen die ruimte en verantwoordelijkheid durven te nemen en de bijbehorende bevoegdheid pakken. Mensen die op deze wijze willen bijdragen aan de innovatie binnen IV-accent.

 

CoE Maatwerk

Het Center of Excellence (CoE) Maatwerk is een onderdeel van IV-accent dat verantwoordelijk is voor het realiseren van allerlei applicaties, zowel maatwerk-applicaties als applicaties met een heel generiek karakter. Voor deze applicaties wordt in het algemeen Java gebruikt voor de back-end, en Javascript/AngularJS of Typescript/Angular voor de front-end. Voor het geautomatiseerd testen van de applicaties wordt voornamelijk gebruik gemaakt van het Robot Framework.

CoE Maatwerk werkt volgens Scrum en DevOps. In sprints van 2 weken wordt een aantal wensen van de product-owners gerealiseerd. In samenspraak met de business worden de applicaties niet alleen ontwikkeld, maar ook na iedere sprint in de productie-omgeving geïnstalleerd.

 

Het CoE Maatwerk is op zoek naar een medior front-end developer met aantoonbare ervaring in onze technische omgeving, eventueel met UI design (grafisch en interactie) als specialiteit.

Binnen het CoE Maatwerk lever je een bijdrage aan een moderne geautomatiseerde ondersteuning voor de Belastingdienst, door het realiseren en integreren van maatwerk applicaties. In samenwerking met de business en andere teams zorg je voor de realisatie en de exploitatie van nieuwe oplossingen voor de Belastingdienst. Verder ben je kritisch en loop je niet klakkeloos achter de menigte aan, maar zonder de goede sfeer binnen het team uit het oog te verliezen.

Eisen en Wensen

·         Typescript (Javascript),

·         Angular (AngularJS),

·         HTML5 en SCSS,

·         Kennis van Java, SQL, DB2,

·         Teradata, of IBM Websphere is een pré.

 

Vakkennis:        

·         Ervaring met Agile (Scrum) werken in een DevOps team,

·         Jira,

·         GIT.