Backend Java Developer

 • Malmberg
 • Den Bosch
 • 40 uur per week
 • Onbekend
 • 13 maart 2017 - 31 juli 2017
 • 6 maart 2017

Functieomschrijving

Informatie over Uitgeverij Malmberg

Malmberg behoort tot de top drie van educatieve uitgeverijen van Nederland in het basis-, voortgezet- en middelbaar onderwijs en is marktleider met methoden voor o.a. rekenen, biologie en Duits. In de andere vakgebieden is Malmberg een belangrijke innovatieve speler. Onderwijs levert een basis voor een goede toekomst. Wij geloven in de leerkracht en docent, een bron van inspiratie, een gids naar een kansrijke toekomst. Wij voelen ons verbonden met leerkrachten en docenten en ondersteunen hen om het beste uit zichzelf én uit hun leerlingen te halen.

Circa 300 bevlogen Malmberg medewerkers werken met enthousiaste onderwijsexperts samen aan leeroplossingen die in de lespraktijk zijn getoetst. Speciaal voor het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs geven we leermiddelen uit die op school én thuis kunnen worden gebruikt. Door het brede aanbod, de keuze uit digitale en gedrukte leermiddelen, kwaliteit en vernieuwing willen we het onderwijs én de leerling een stap verder helpen.

Sanoma is de moedermaatschappij van Malmberg. Sanoma is een belangrijke internationale speler op het gebied van consumentenmedia en educatie. Malmberg valt onder de tak Sanoma Learning. Sanoma Learning heeft ook bedrijven in België, Finland en Polen. 


Profiel

Een Java developer om een tool  te bouwen om DEP-packages te kunnen genereren en beheren. Het gaat om conversie naar DEP-QTI. 
Autodidatisch vermogen is een must. Het is belangrijk dat je in staat en bereidwillig bent om in eigen tijd functionaliteit/frameworks te leren. 

Het gaat om inzet voor 5 dagen per week, standplaats voor dit project is den Bosch en af en toe zal er een meeting plaatsvinden in Culemborg. 

 

Eisen en Wensen

Harde eisen:

 1. Java - Ruime ervaring met coderen in Java
 2. Java - Ontwikkelervaring in Java 8
 3. MongoDB - Kennis van MongoDB
 4. HTTP/Rest microservices 
 5. Agile/Scrum

Verder belangrijk: 

 1. Github - Affiniteit met Github is gewenst, maar niet noodzakelijk vanwege de aanwezigheid van voldoende trainingsmogelijkheden
 2. Jira - Affiniteit met Jira is gewenst, maar zeker niet noodzakelijk vanwege de aanwezigheid van voldoende trainingsmogelijkheden
 3. Amazon Web Services - Affiniteit met AWS is gewenst, maar zeker niet noodzakelijk vanwege de aanwezigheid van voldoende trainingsmogelijkheden
 4. Unix / Linux - Ervaring met Unix / Linux gebaseerde besturingssystemen is gewenst 
 5. DevOps - bekendheid met deze manier van werken is gewenst